Ons werk

portfolio.

01

Spoetnik Communicatie

Spoetnik Communicatie

spoetnik-communicatie

02

Chalet L’hibou te Champoussin in Zwitserland

Dit appartement wordt te huur aangeboden voor enkele weken per jaar om te genieten van de Zwitserse bergen. Ideaal voor wintersporters en wandelaars in de zomer. De uitstraling is bedoeld voor een hoger niveau inkomens. Dat hebben we bereikt.
03

BYGARDO hairstyling

BYGARDO is een kapperszaak in Moergestel. Naast de huisstijl en website hebben we ook de afsprakenkaartjes en prijslijsten gemaakt. Op de website is een module geplaatst die de afspraken digitaal beheert. Dit aangevuld met fotografie maakt het een compleet ontwerq. project.
04

Gedrag op de Kaart

Volgens de MapsTell methode worden trainingen gegeven voor individuen, groepen of afdelingen en hoger management niveau. Naast de enkele website pagina is hier gekozen om de trainingen ook online te verkopen. Een webshop is toegevoegd, dit zit echter niet standaard in het StartPakket.
05

Teeuwen Timber Trading

TTT is een agentschap in Nederland die uit verschillende werelddelen hout verkoopt aan groothandels. Logo en de rest van de huisstijl is in perfecte balans met de website. Deze organisatie heeft gekozen om nieuwsberichten als extra optie te implementeren. Ook dat is mogelijk.
06

VIVE Tilburg

VIVE tilburg is een eigentijdse damesmodezaak met een trendy en betaalbare collectie samengesteld uit topmerken met een breed pasbereik (maat 34 t/m 46).
07

Deli Seafood

Het delicatesse merk voor uw dagelijkse vis! Totaalpakket voor Deli Seafood gemaakt. Daarnaast nog een volledige verpakkingslijn ontworpen.
eder-electro

08

Eder Electro

Eder Electro is klaar voor de toekomst en wij hebben ze daarbij mogen helpen. Ook via social media zijn ze sterk toekomstbestendig.

 

Laten we samen starten
Yes ontwerq!

 

Voor alle vragen kun je bij ons terecht, stel ze hieronder.

Privacy verklaring

14 + 8 =